Yrityslaina uudelle yritykselle

Aloittavan yrityksen laina on rahoitusta uuden yrityksen tarpeisiin. Se voi auttaa kattamaan uuden yrityksen perustamiseen tarvittavat alkukustannukset, kuten käyttöpääoman, kiinteistöjen, laitteiden, tarvikkeiden ja varaston.

Laina on hyödyllinen aloittavan yrityksen rahoittamisessa, koska sen avulla saat käyttöösi käteistä rahaa, jota sinulla ei ehkä muuten olisi. Jotkin lainat ovat vakuudettomia lainoja, jotka eivät vaadi omaisuutta vakuudeksi. Tämä on tärkeää, koska useimmilla startup-yrityksillä ei ole omaisuutta, jota ne voisivat käyttää vakuutena, ennen kuin yritys on alkanut tuottaa tuloja tai jopa voittoa (jos sellaista ylipäätään on). Lainan avulla voit myös kiertää lainanantajat, jotka haluavat todisteen siitä, että omistat jo omaisuutta, ennen kuin he myöntävät sinulle luottoa.

Kuinka hakea yrityslainaa uudelle yritykselle?

Aloittaessasi uuden yrityksen lainan hakemiseen tarvitset * henkilötietojasi, joita käytetään luottotietojen tarkistamiseen ja joiden avulla voit myöhemmin seurata taloudellista tilaa * pankkitiliin liittyviä tietoja, kuten tilinumero ja vaihtuvakorkoinen viitekorko. Laina-aika on usein 2-5 vuotta, mutta sen pituus riippuu lainanantajasta ja siitä, millaisella vakuudella voit saada lainaa. Koska useimmat aloittavan yrityksen lainat ovat vakuudettomia, on tärkeää muistaa, että sinulla on varmasti rahaa maksaaksesi lainan korkot ja vakuussumman sen aikana. Jos et pysty tekemään sitoumusta, joudut vastuuseen menetetystä summasta. #Aloitalan yrityksen lainojen vertailu

Yrityslainojen tyypit

Aloittavan yrityksen lainat voidaan jakaa karkeasti kahteen tyyppiin: vakuudellisiin ja vakuudettomiin lainoihin. Vakuudelliset aloittavan yrityksen lainat ovat useimmiten helpompia saada kuin vakuuksia vailla olevat, mutta ne vaatisivat myös usein enemmän maksuaikaa ja asiakirjoja (jopa 4-8 viimeistä palkkaa). Yritysten tulot voivat heikentyä, jos yrityksen perustaja on varovainen luonnollisesti ja näin ollen maksaa aloittaessaan vähemmän kuin olisi mahdollista.

Vaakuudettomat lainat uusille yrityksille

Uusille yrityksille on usein vaikea lainata riittävästi, joten heidän kannattaa harkita vakuuksia vailla olevien aloittavan yrityksen lainojen hakemista. Aloittavat yritykset, joihin haetaan vakuudettomia lainoja ovat useimmiten hankkeita, jotka hyödyttävät muita ihmisiä ja rekrytoivat tulevaisuuden työntekijöitä tai yrittäjiä.Tämä saattaa riippua vakavasti yrityksestä, joka on tarkoitus perustaa. Vakuudettomien lainojen hakijoiden kannalta on myös hyvä muistaa, että useimmat aloittavan yrityksen lainat vaaditaan lyhennystuotteeksi – se taas tarkoittaa sitä, että et voisi sulkea koko summaa pois kerralla. Sen sijaan sinun olisi maksatettava osa velasta jokaista 3-5 vuotta. Olisi hyvä olla varovainen, ettei tulojesi ja menojesi yhdistelmä olisi kestämätön. Jos sinulla on suunnitelmia myydä tai päivittäistavaroiden ostamista (kuten auto), sinun pitäisi palkata luottoluokitus.

Vakuudelliset aloittavan yrityksen lainat

Ilman vakuutta toimivan rahoituksen saaminen voi olla monille uusille yrityksille vaikeaa, joten heidän tulisi ollaharkitsemassa vakuudettomia lainoja hakemista. Uusien yritysten lainojen tarjoajat useimmiten huomioivat uusien yritysten olevan alttiita kasvaville kuluille, eikä heillä ole varsinaisesti tulojakaan. Vakuudellisten lainojen saaminen on suositeltavaa, jos sinulla jo on tuloja ja varallisuutta. Jos et tietoisesti halua tallentaa tulojasi tai varallisuutta, voit pysyy tekemättä, koska lainanantajat voivat uskoa sinun olevan vakuuksia vailla. Jos sinulla on jo olemassa pieni tulotaso, se olisi hyvä muistaa uusien yritysten lainavertailussa. Koska useimmat aloittavan yritystoiminnan lainat ovat vakuudettomia, on tärkeää muistaa, että ostaja on vastuussa menetyksestä siltä varalta, ettette pysty maksamaan lainaansa sen ajan kuluessa, jonka lainasumma on maksettavana.

Yhteenveto

Uusien yritysten lainojen hakemisessa neuvoja, kannattaa harkita aloittavan yrityksen lainan ja vakuudelliset vakuudettomat yritystoiminnan lainat. Vaikka toisaalta useimpien uusien yritysten lainojen saaminen on helpompaa ilman vakuuksia, meidän jokaisen tulisi harkita tätä rajoitusta eri tilanteissa.