Yrityslaina ilman henkilötakausta

Kun tarvitset pääomaa, mutta et halua riskeerata henkilökohtaista omaisuuttasi yrityslainalla, tässä on useita vaihtoehtoja yrityslainoille ilman takausta. Luettelon lopussa on vaihtoehto, mihin voit mennä, jos et voi saada mitään näistä vaihtoehtoisista rahoitusmuodoista.

Yrityslaina ilman henkilötakausta

1. Vertaislainat

Mitä se on: Muutamat verkkopalvelut tuovat yhteen ihmisiä, joilla on rahaa lainattavaksi, ja pienyrityksiä, jotka tarvitsevat lainaa. Tällaista lainatyyppiä voidaan kutsua ”markkinapaikkalainaksi” tai ”yhteisöluotonannoksi” Tällaisia lainanantajia ovat esimerkiksi Kabbage, OnDeck Capital ja StreetShares.

2. Pienlainat

Mikä se on: Pienlainat ovat tapa saada rahoitusta, jossain tapauksissa vakuutena olevaan irtaimistoon kuten autoon. Tällaisista lainoista voi puhua myös ”lue aiemmat artikkelit”, kunhan sitoutut siihen, ettet tuo henkilökohtaista omaisuuttasi vastaanuseen.

3. Joukkolaina

Mitä se on: Lainaajille jaetaan rahaa yleensä nettijoukkona, mikä tekee nopeat lainapäätökset vain harvoin mahdolliseksi. Tällaista lainatyyppiä kutsutaan ”kollektiivisesti hinnoiteltu” tai ”pilvirahoitus”.

4. Osakeyhtiölaina

Mitä se on: Yrityslaina, joka sallii sinun ottaa pienemmän yksityishenkilön loven rahoitettavaksesi ja maksaa siten pois paljon vähemmillä koroilla. Tällaiset yrityslainat ovat tavallisesti henkilökohtaisiksi lainoiksi muunnettuja pienyhtiölainoja.

5. Pankkilainat

Mitä se on: Kulutuspalvelujen (kaasu, kemikaaleja, sähköä jne.) luottokorttiyhtiön antamat rahoitusyhtiölainaukset eivät vaadi henkilötakausta. Jos sinulla on rehellinen, hyvä pankkisuhde ja olet vastuussa lainoista, kulutuspalvelujen luottokorttiyhtiö voi myöntää sinulle yrityslainan ilman henkilötakausta.