Kuinka saada yrityslaina heti

Ennen kuin haet yrityslainaa, määritä, kuinka paljon rahaa yrityksesi tarvitsee. Mitä aiot ostaa rahoilla? Kuinka kauan odotat kestävän, ennen kuin yritys alkaa ansaita tarpeeksi rahaa kuukausittaisten kulujen kattamiseen?

Yrityksen luottokelpoisuus

Alle kolme vuotta toimineille yrityksille monet lainanantajat eivät tarjoa lainaa. Jos ne myöntävät, varaudu maksamaan korkeampia korkoja kuin vakiintuneet yritykset. On myös tärkeää, että talousennusteesi ovat tarkkoja ja realistisia, jotta lainanantajat saavat käsityksen siitä, miten helposti maksat lainan takaisin. Katso lisätietoja luottokelpoisuutesi vahvistamisesta ennen yrityslainan hakemista alla olevista resursseista.

Valitse lainanantaja

Mieti, mikä on paras vaihtoehto yrityksesi rahoituslähteeksi. Toisille ihmisille pankkiiri voi olla paras vaihtoehto: heillä on enemmän rahoista ja ne ovat helposti saatavilla. Usein heidät voi myös nopeammin – laiminlyömättä vanhoja lainoja

Ovatko he jo talletukset? Jotkut ovat sitoutuneita siihen, että sinun on oltava kokonaan maksanut kaikki pankissa, jotta hän myöntävät lainaa. Jos et tiedä miten saada yrityslaina , tutustu niihin ja valitse paras vaihtoehto niin, että voit nopeasti taas mennä eteenpäin.

Asiakirjat

Liittyessäsi pankkiisi tarvitset passikuvan ja todisteen henkilöllisyytesi; sekä suosittelijan (jos sinulla ei ole). Kun annat lainatarjouksen, pankki tarvitsee arvopapereita ja todistuksia siitä, että yrityksellesi on työntekijöistä.

Lainaehdot

Pankin lomakkeissa ohjeet sivulle, jossa voit valita matalinta korotettavaksi maksun osuuden. Pidä huolta, että se on alle 5 % yli ajanjakson, jonka haluat ottaa lainan – se on vakuutenne. Jos et noudata tätä ohjetta, voit menettää vakuutenne.

Lainan kustannus

Kun olet valinnut siis pankin, seuraa sitä ja saada laina nopeasti, jota äskettäin tarvitset. Etsikko seuraavan yrityksen, joka on toiminnassa vuosia ja niiden lainat ovat varmasti halvimmat. Älä vaihda useita yrityksiä ennen kuin tiedot mitkä todella tarvitset; muutoin voit menettää aikaa. On minunvelvollisuuteni varoittaa sinua, että monet pikavippifirmat voivat saada lainan todella helposti. Älä tee niin vain siitä syystä, että se on nopeasti .Haluatko pikaisen yrityslainan? Ennen kuin haet pienyrityslainaa, määritä, kuinka paljon rahaa yrityksesi tarvitsee. Mitä aiot ostaa varoilla? Kuinka kauan odotat kestävän, ennen kuin yrityksesi alkaa ansaita tarpeeksi tuloja kuukausittaisten kulujen maksamiseen? Alle kolme vuotta toimineille yrityksille monet lainanantajat eivät myönnä lainaa. Jos hän tekevät, varaudu maksamaan korkeampia korkoja kuin vakiintuneet yritykset. On myös tärkeää, että talousennusteesi ovat tarkkoja ja realistisia, jotta lainanantajat saavat kuvan siitä, miten helposti teet maksujesi aikana.